torsdag, oktober 09, 2008

En härlig höstdag

Ytterligare en jättefin höstdag. Jag försökte mig på en stavgång, men ryggen värkte alldeles för mycket så det blev bara en liten runda. Satte mig istället på altanen med Mikael Bergstrands senaste bok "Låt barnen komma till mig" och mitt sticke. Inte hade jag innan sett att vi har höstkrokus i trädgården! Var kommer de ifrån tro.......vi hade på framsidan för 15-20 år sedan. Och våra 4 tomatplantor har fortfarande tomater på gång. Om det blir för svalt får vi väl låta dem mogna inomhus.

Jag valde att börja på kalenderhalsduken och upptäckte snabbt att det var ett fel på dag 4 (där jag hade gett upp). Jag froggade till slutet av dag 3 och började så smått på dag 4. Men här måste jag följa diagrammet så jag lade det åt sidan igen. Istället började jag på ett par önskesockar. De ska vara svarta med orange dödskallar! Jag tänker sticka 1-2 dödskallar på framsidan av skaftet och lika många på fotens ovansida. Hoppas att det lyckas. En IT-stickning(dubbelmössa till Waldemar) har jag också lagt upp till. Jag valde Tiger ur Opals regnskogskollektion. Vad det blir på insidan har jag inte bestämt ännu.

Och helt plötsligt ringde det på dörren och DHL lämnade ett paket från Tyskland. Visserligen hade jag beställt, men hade inte betalt så jag blev mycket förvånad. Här finns garn till 2 julklappshalsdukar(Regia och Arabella); kompletterande grönt Opal, Harry Potters färg Dumbledore till mig själv och likaså det flerfärgade röda. Nyckelringarna var en liten överraskning.

Hos Britt har jag beställt 4 nystan Sandnes Smart. Hoppas att hon har det hemma..... När jag har stickat av det kommer det en bild. Tills dess får ni vara nyfikna.
Jag kan lova att det blir en rejäl överraskning.

3 kommentarer:

PetraO sa...

Jösses vilken speedstickare du är! Ska bli spännande att se dem med döskallar på. / Petra

MonicaHansen sa...

Dumbledore ser kul ut!

Bim HD sa...

Hm, undrar om jag inte också är ägare till en påbörjad halsduk där... :) Kom nog till den 9e eller 10e, innan jag gav upp. Less tror jag helt enkelt. Kanske göra den klar iår? ;)
Hm, nyckelringar? Är de med på bilden? Hm, går det förstora dem möjligen, hm... måste kolla... Nyfiken av mig nämligen!!! ;)
Må så grankott...