onsdag, oktober 24, 2007

Ny KALJag har nu inhandlat ett underbart 1-trådigt garn från Ullcentrum på Öland. Det blir nog bättre än det jag hade tänkt från början. Jag väljer att sticka på nr.4. Det var namnet (MysticWater) som lockade mig att delta, trots att jag fortfarande har 2 st. sjalKAL kvar att göra färdiga. Nu håller jag tummarna för att detta ska funka. Det ska bli 8 ledtrådar och första släpps snart. Mina lediga onsdagseftermiddagar kommer nu att gå åt till att ladda ner ledtrådarna.Fast jag blir nog inte klar till jul.(sk. brasklapp)

3 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Hej på dej
Jag är också med på MysticWater , jag gillar mönstret så här långt, har bara provstickat i fel garn, de rätta kommer på posten i morgon så de var bara ett test i dag.
Brukar titta i lite då och då men är rätt dålig på att lämna komentarer.
Ha de gott och lycka til med sjalen, Eva.

Bim H-D sa...

aaaahhh...
Kom på nu... det är den 24e idag? Släpps inte mönstret då, månne? hm... och jag har INTE nystat mitt garn, hrm... Bäst veva imorgon, skriva ut mönster på fredag... lägga upp på lördag??? hm... ja, jag har min ms3, kvar att göra "svansen" på... dock ÄR inte svart garn läge just nu i mörkret, och det tar emot med "svans" dessutom, eller? ;) Blir nog färdig den också, hihihi...
Jag köpte inte Ullcentrum denna gången, utan ett garn från Garnhärvan - turkos-grönt-blått, lite medelhavsblått ungefär... supermjukisull... Evilla 8/1 från Garnkorgen får bli annat, hihihi... ANTAR att det blir mer sjalar... och det andra är också i blått-grönt-lila och jag som inte gillar blått? BRA jobbat, ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som förutom vevande imorgon ska försöka lära sig nya mobilen, yes!!! kan komma åt jobbet hemifrån då igen, få lösen bla... men hur katten ringer man med denna mobil? ööhhh... börjar man bli gammal månne? ;)

Eva S sa...

Fint garn du fått tag på till din mystiska vatten sjal. Har precis börjat på min då jag inte fick tag på garnet förrän i går kväll