tisdag, december 25, 2007

Julklappar/ Christmas gifts

Från min julklappsvän fick jag denna fina mössan och lika fina stickmarkörer samt ett hemgjort(?) julkort.Tusen tack.Mössan är stickad av hemfärgat garn och i eget mönster. Tyvärr är den för liten så den övertogs av mitt äldsta barnbarn. Hon blev jätteglad. Hennes bror Marcus hittade "dödskallemössan" och ville så klart ha den och naturligtvis fick han den av farmor.
Av min käre make fick jag danska pengar. Dessa ska förvandlas till garn under Webstriks stickfestival i slutet av september.
Mina arbetskamrater gav mig ett presentkort på 700 svenska kronor att handla garn för hos Sländan. Så garnlagret lär växa. Bild på Långås-sockarna finns här.

3 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Så synd att mössan var förliten, vill du ha en till?
Barnbarnet passar bra i rosa så jag förstår att hon gillade den.
Kram

Bim sa...

Åh, grattis till överraskningspaket - som ju passade så bra till någon annan ;) Men, det passade ju - ibland brukar det snos även om det passar ändå... (ja, mina ungar brukar passa på att sno mina saker - så jag talar av egen erfarenhet ;))
Dock fick jag själv inga garn i julklapp - inga pengar till garn heller för den delen, håhåjaja... det finns ingen i min familj som fattar pikar - om jag så skriver dem det på näsan tror jag... beordrar dem att stanna i Mojärv när de ÄNDÅ åker igenom där, blää :P
Men, en bloggvän sände mig dock garn innan jul, så jag är lycklig över att ha härlig vänner där ute i rymden - ändå... :)
Må så gott... värmländskan Bim, som önskar dig en fortsatt trevlig jul...

Eva sa...

Britt-Marie! Inte ska du sticka en mössa till!!!! Jag är glad för den jag fick, och nu "slipper" jag sticka en mössa till Emilia!
En stor kram till dig!