torsdag, februari 14, 2008

Tillbaka från Kanarieöarna

Under semestern på Kanarieöarna stickade jag naturligtvis! Jag hade med mig bomullsgarn till en "diskelasa". Den ska skickas vidare i Knitmore's dishcloth exchange.(Innan dess ska jag fixa till den så att den ser snyggare ut.)Modulstickning på nytt vis. Kul att sticka.


Det melerade garnet köpte jag i Göteborg i somras. Lite av det finns kvar så jag kan nog sno ihop en till mig själv också!


Hela 25 gram garn försvann från garnlagret!!!!

Sockarna i Stickameras sockklubb hann jag både börja på och avsluta under semestern. Mönstret var trevligt och lätt att memorera. Jag använde Opals 4trådiga garn till mina sockar. det gick åt 60 gram till storlek 37.

3 kommentarer:

Eva S sa...

Hej! tack för besöket. Känns som alpackan inte är så slitstark.Drar bara på dom när jag är riktigt kall om fötterna och då är dom inte för varma. Trodde nog att dom skulle vara ännu varmare. Nu till din disktrasa. Vad använder ni för garn? Må gott

Eva sa...

Jag har använt Safari(det melerade)och Muscat (det blåa). Fanns i lagret tack och lov.

Jennie sa...

Tack! För den fina disktrasan, stickmarkören. De kom med brevbäraren i dag.

Vad härligt det låter med semester. Själv ska jag på en liten minisemester nästa helg. Det blir flyg ner till den Kungliga huvudstaden och Syfestivalen.

Tack än en gång!