onsdag, mars 26, 2008

På stickorna

Mitt tredje försök med att sticka 2 sockar på en gång. Eftersom det är ett prov stickar jag med 2 olika garner. Det ska bli babysockar och jag tänker sticka 2 olika par . Så det här blir en bra träning. Garnet är rester från tidigare sockprojekt.

Ellas kofta har kommit så här långt. Nederdelen är i Opals Petticoat och överdelen (+ ärmarna) blir i mitt egenfärgade Lemonade garn. Bakstycket fick jag riva upp i går kväll eftersom jag upptäckte att jag glömt att maska av för ärmhålet! Skyller på att handbollsmatchen H43-Alingsås var för spännande.
SuperKarla sjalen har kommit till ruta 4. Än så länge går det bra.
Ett par Jaywalkersockar får en hel massa trådar att fästa eftersom tråden bryts. Inte kul alls. Men garnet har en härlig färg. Startade på dessa medan jag väntade på nya utmaningar i Stickameras sock-klubb.
Emilias själavärmare har kommit en bit på väg. Bra IT-stickning.

1 kommentar:

LenaL sa...

Så mycket fint du har på gång! Det där med två sockar på samma gång har jag också gått och värkt på, har till och med skaffat samma bok som du, men än har inte rätt tillfälle dykt upp för att testa. Årligt talat är jag nog bara lite feg, ska hela tiden göra det "nästa gång"! Ska bli kul att höra vad du tycker om det, när du fått klart det första paret!

Ha det jättegott!