onsdag, april 02, 2008

Uppdatering

Igår var jag på stickcafé i Malmö. Som alltid trevligt och lite nya tips blir det. En hel del snack om symässan blev det också. På fredagen ska jag ställa upp för Stickopp (lokalföreningen i Malmö), samt Frivolitetsknuten. Hoppas att jag hinner kika på allt godis också. Får väl ta mig tid och skippa lunchen.
Ikväll var det stickcafé i Lund. Nu har vi en lokalförening här också! GARNFOLKET heter vi. Fick tips om hur man virkar en blomstersjal. Kanske det blir en sån såsmåningom.....Men det blir många trådar att fästa!!!!
1. Jag har stickat färdigt bakstycket på Ellas kofta och börjat på ärmarna.
2. Jag har börjat på ruta 12 på SuperKarla.
3. Första påsksockan är klar.

Det är dessa jag stickar mest på. Sjalen är roligast att sticka på just nu. Men koftan ska vara helt klar om en vecka och jag vill ha sockarna klara om 2 veckor så jag får väl lägga mer sticktid på dessa projekt. Ska ju också börja på aprilsockarna och aprilmuddarna (nångång) den här månaden.

1 kommentar:

Bim H-D sa...

Hm, SuperKarla har jag haft tanke på... Ska se vad det bliver av det framöver, månne. Behöver ett bra garn också så mönstret syns ok...
Må så grankott... värmländskan Bim, som längtar efter vår... solen orkar inte ens fram fullt ut här... gråa moln som den dock försökte ta sig igenom idag - lyckades sådär... suck...