söndag, maj 11, 2008

Helgen som försvann mm

Ja inte känns det som någon speciell helg just nu. Då måste det ju vara en extra helgdag (ledig). Men lite extra känns det eftersom vi igår bokade resa till Helsingfors och Finnkampen(Svenskkampen heter det väl där). Jag har aldrig varit i Finland så det ska bli spännande. Hoppas att det finns några bra garnaffärer att besöka (och handla i) förutom diverse sevärdheter. Tips mottages tacksamt! Imorgon köper jag biljetterna till landskampen.
Och det var tur att vi bokade igår eftersom tvättmaskinen inte funkade idag. Så det blev en promenad till MediaMarkt och inköp av både tvättmaskin och torktumlare (den har varit besvärlig länge). Imorgon ska jag inviga nyförvärven!
Vi har fortfarande högsommarvärme med +29 grader. Fast det är ju lovat sämre (kallare) till veckan som kommer. Men jag trivs bättre i shorts än långbrallor.......
Har suttit ute på altanen med bra böcker och stickat (rätstickning) samtidigt som jag läst. Så kan jag tillbringa fler dagar de närmaste månaderna......

1 kommentar:

Malmis sa...

Ojdå, ja det var väl kanske lika bra med tanke på tumlaren... Men en tråkig utgift! Kul med finnkampen dock, när är det?