tisdag, maj 06, 2008

Små grodorna....eller froggat

Idag har jag ägnat mig åt att repa upp felaktigheter i diverse stickningar. Nu förstår jag varför jag har lagt dem åt sidan. Att repa upp 20 cm rätstickning är bara blääää. Och sen ska det stickas om igen......Och så har jag nu bestämt mig: Den härliga alltför stora ponchon från Biggan kommer att repas upp (åtminstone delvis). Hoppas bara att jag inte behöver sticka om den för att få den att passa. Garnet är alltför underbart för att ligga undangömt. Men att sticka den en gång till....det vill jag inte.

Inte heller är SKP2008s majmönster någon höjdare, jag måste följa beskrivningen hela tiden.

Och pulsvärmare när det är 23 grader varmt.....tja jag har ju börjat och det är många dagar kvar i maj.

Egentligen skulle jag nog behöva en riktigt rolig ny annorlunda stickning som blir färdig snabbt.......kanske jag ska nysta upp något garn från strikfestivalen och sticka en sjal (till!!!!)....

Men det blir nog snarare så att jag börjar på ett par röd-blå randiga sockar till ett barnbarn eller en mössa till ett annat barnbarn.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

hej!
Håller med dig om skp2008 sockorna...dom tar hela ens uppmärksamhet...har redan börjat om en gång eftersomjag fick syn på att jag tappat en maska, det konstigaste är att mönstret fortfarande stämde...:o)
ha en bra dag//Birgitta

LenaL sa...

Hm, låter motigt med alla grodorna! Visst är det bland det tradigaste man tar sej för, att repa upp och börja om. Hoppas det blir bra till slut i alla fall!

Ha det så gott i vårsolen!