söndag, juli 27, 2008

Barnbarn hos oss

Efter en tur på Loppisen på Esplanaden och inköp av fisk på Mårtenstorget passade det bra med ett dopp i vattenspridaren. Jag passade på att grädda våfflor till mellanmål. Länge sedan sist!!!! Den som ville fick jordgubbssylt och vispad grädde till. Mums!!!Sen hjälpteEmilia och Marcus till med att plocka potatis till kvällsmaten. Smält smör med pepparrot var den enkla


såsen vi serverade till kummeln. Det smakade bra med nyupptagen potatis och sallad.
Såsmåningom var det dags för Lördagsgodiset och lite spel, bl.a. "Kasta Gris".och sen som avslutning på lördagen började jag läsa "Gusten Grodslukare" av Ole Lund Kirkegaard.

Efter frukosten fyllde vi den lilla bassängen med vatten för vattenlek. Redan kl.9.15 var det "alldeles för varmt", men det kalla vattnet svalkade skönt. Jag hann läsa lite mer i boken och vi spelade mer spel innan pappa kom och hämtade dem.2 kommentarer:

TruckerElin sa...

Åh vilken mysig dag ni verkar ha haft! :-) Hittade hit genom en annan av dina bloggar där du skriver om månadspåsar! Tyckte det var en jätterolig idé och funderar på om jag ska stjäla den av dig lite fint till nästa år!

Eva sa...

Stjäl på bara!