onsdag, juli 09, 2008

Garn,fotboll och annat i Göteborg 7-9 juli, del1

Nu är det äntligen dags för "fotbollsresan" till Göteborg och naturligtvis har jag stickningen med mig. Har just lagt upp till en sjal i ett av garnerna jag köpte under stickfestivalen i Naestved. Undras hur mycket jag hinner sticka under de här dagarna. Men vad har hänt med Falkenbergs station? Inte såg den så här ut sist jag reste (i april) och inte kommer vi in i stan heller........


Kristallkrona på hotellrummet!!! Kerstin och jag börjar vår "garnspansrunda" i Olskroken sedan blir det Naturkompaniet, där jag inhandlar ett par TEVAsandaler innan vi hinner in till handarbetsaffären på Drottninggatan och sedan vidare till Strikk. Lunch: Har aldrig sett så stora köttbullar!!!! Vi hinner med DeisyDesign och Glamour också innan vi infinner oss på Le pain francais för stickning och trevlig samvaro.
Det är Kerstins första stick-café och vi provar med att sitta utomhus.....men det börjar regna så vi flyttar in. Vi blir 8 stycken som äter, pratar och stickar . Det är alltid lika kul att vara på stickcafé i Göteborg!

Men snart är det dags för Kerstin och mig att bege oss till Ullevi för att se fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och Helsingborgs IF. Det regnar hela tiden och planen är hal. Så det är ingen höjdarmatch.
Men vi är ganska nöjda med resultatet 1-1.
När vi går "hemåt" regnar det inte!!!! Och vid Drottningtorget är det dags att säga tack och hej då. En härlig dag är tillända och jag somnar snabbt och sover gott ända till kl.7

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och ett stort tack själv Eva!
En himla kul dag tillsammans hade vi! Vår årliga tradition garn med fotboll!!!! Kan inte bli bättre!!!
Kramar
Kerstin

Boel sa...

Oj så mycket ni hann med på kort tid!! Det ser ut att ha blivit fina garnköp - ska bli kul att se vad du gör av det.

Må så gott!
Boel