lördag, oktober 25, 2008

Bussresa till Paris 18-24 oktober


4 dagar på resande fot gjorde att jag hann sticka en hel del. Waldemars och Ellas sockar blev klara (40 resp 20 gram försvann från sockgarnslagret). Men själavärmaren får jag lägga mer tid på så att den också blir färdig någon gång.
Efter att ha övernattat i Hagen, Tyskland åt vi lunch i Bryssel. Här kunde vi beundra Tintin och Manneken-Pis bland annat.


Sacré Coer ligger väldigt vackert och en titt på utsikten därifrån är ett måste. Kan en garnaffär dölja sig bakom dörrarna???
Vi hann äta på gamla favoritretauranger men även prova någon ny.


På hemresan besökte vi ett champagnehus i Reims och åt lunch i Luxemburg. Där hann jag också med att köpa en ny handväska. Efter övernattning i Bochum och lunch i Neustadt var vi hemma igen på fredagskvällen.

Det hamnade lite garn i resväskan! 200+200 gram ljuvligt mjuk alpacka i milda gula toner(ca 310 m/100g) köpte jag på La Droguerie. 3x50 gram superwash i höstfärger (ska bli en liten halsduk) inhandlades på Le Bon Marché. 3 nystan lurvigt garn i stålblått hittade jag i en diverseaffär och nu har även TATI (billighetsvaruhuset) börjat med lite garn. 1 kit med 150 gram blåmelerat pälsgarn + stickor blev det därifrån.

2 kommentarer:

SUSANNE sa...

Det låter och ser ut som om du har haft en härlig resa och så blev det ju lite nytt garn : )

Malmis sa...

Trevligt att se lite bilder från resan!