söndag, november 30, 2008

Siste november i Lund

Förutom det första adventsljuset tände vi våra "30 november ljusstakar" som är gjorda av smågatsten. På 1990-talet var det väldigt oroligt i Lund och det kastades gatsten mot demonstranter och polis. Dessa har aldrig varit med om detta utan var ett affärsprojekt( ljusstakar av gatsten) inom gymnasieskolan som yngsta dottern deltog i.
Tyvärr har det varit lite oroligt i stan idag trots att det var skyltsöndag. Jag höll mig hemma och kollade på handboll och stickade på julklapparna.
Imorgon börjar alla julkalendrarna. Jag har bestämt mig för att kolla varje dag och spara (= skriva ut) det jag tycker verkar vara intressant. Istället ska jag försöka få 2006-års kalender-halsduk färdig. Kanske även mina augustisockar.....
Men viktigast av allt är att alla julklapparna blir klara och att jag inte stressar ihjäl mig.
Jag vill ha en härlig december där jag kan ta det med ro. Allt blir färdigt innan doppet kl. 12 på julafton! Imorgon är det dags för höstens nästsista Textila Verkstad. Tror jag ska jobba med frivoliteter och knyta ett bokmärke med 3 färger och 2 skyttlar. Waldemar har önskat sig ett sådant i blått,grönt och orange!!!

2 kommentarer:

Malmis sa...

här har bara tänts tårtljus idag, pyntande får det bli i veckan...

Eva i Halmstad sa...

Hej
De är så tråkigt att de ska bli sånt liv varje år i Lund, man kan ju undra hur som tänker.

Ditt bokmärke ser jätte fint ut.

Ha de gott på dej.
Eva.