söndag, mars 22, 2009

Lite pilligt och tankar inför Stickfesten

är det att sticka sockar med stickor 1½.....men nu lär de passa.
Det är marssockarna hos Sockamania som behöver så tunna stickor för att de ska passa mig.(Finns det månne långa rundstickor >80 cm i 1½?????) Men annars är mönstret lätt att sticka och det ser bra ut. (Garnet är det Trekking, som var tänkt till Januariockarna hos Stickamera.) Tanken är att ett helt par ska vara klart senast 31 mars.......... och det här är bara början......jag har stickat lite annat istället.
I värsta fall får jag väl ta med mig lite halvfärdiga projekt till "Stickfest i väst" till helgen. Fast helst vill jag börja på ett helt nytt arbete på vägen och se hur långt jag hinner på en weekend...... På fredag morgon bestämmer jag vilket/vilka sticken jag ska ta med.
Jag har anmält mig till 2 workshops: Konstruera ditt eget mönster samt friformstickning. Lite nytt skadar inte!
En rejäl slant till garninköp skadar inte........det lär finnas alldeles för många frestelser där.......Men behöver jag mer garn????? Ja, det är en samvetsfråga.......
Jag ska åka bil från Lund (=2x4 tim. sticktid. Kanske blir det en bilstickning...) tillsammans med 2 danskor och vi ska också dela rum på Grötö. Det blir skoj.

3 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Nu är de hög tid att börja planera vilka stickningar som ska med.
De ska bli så skoj.
Ses där. =)
Eva

Samtal från min trädgård sa...

Det låter ju riktigt roligt att dela rum med två danskor.

Monica Hansen sa...

Hoppas ni får en bra helg på Grötö:)