tisdag, mars 03, 2009

Stick-café och annat

Det blev några trevliga timmar på Intermezzo i Malmö där stickopp har sitt stickcafé. Turning Torso är snart färdigstickad. Synd att jag inte är på sy-mässan så att jag får se den färdig. Men det lär komma bild på den. Idag var vi ett tjugotal som stickade, pratade, käkade och hade trevligt. Pia stickade (som vanligt) babykläder och eftersom jag hade ett lämpligt garnnystan (i min påse till färglådetröjan) bytte det raskt ägare. Tjänster och gentjänster ni vet. 100 gram mindre i garnlagret!!!
Min jakt på bilnummer fortsätter och jag har länge letat efter 026... och idag hade jag tur...på väg till Intermezzo såg jag 026 och på väg från I. till Centralen såg jag både 027 och 028 i rätt ordning, så det tar sig. Men hinner jag till 100 innan året är slut???
Rensningen i mitt rum fortsätter. Det finns en hel del garn av okänd sort som passar till en stor sjal och mängder av Per Gynt garn (skulle blivit Norgetröjor). Ullgarnet blir nog stickade och tovade sittunderlag till barnbarnen. En sjal eller kanske en filt blir det av de andra garnfynden .

1 kommentar:

Samtal från min trädgård sa...

Kul syssla att hitta bilnummer, fast jag har inget tålamod.