onsdag, oktober 14, 2009

Jobb, stickning och fotboll

Idag jobbade jag några timmar med en förskoleklass. Jag började kl. 12 med utevistelse i det kyliga men soliga vädret och såsmåningom var det dags för boll-lek i gympahallen. Lundagård är områdets handbollsförening och ställer upp med ledare för barnen. Alltid lika skoj att se ur annorlunda barnen beter sig här......Jag hann med en liten stund på Ebbas och vårt stickcafé där innan jag skyndade mig hem för att se på matchen mot Albanien.
Under matchen var det bara att sticka på Marcus´önskemössa. Han fyller ju snart år.......och jag hann avsluta första halvan och påbörja den andra.
Kul att mössorna är populära hos barnbarnen...... Trots vinst var det inte så spännande eftersom man redan tidigt visste attt Portugal hade gjort mål........Att Henke inte spelade var ju en stor besvikelse.........

Jag hann också med en snabbtur till Mårtenstorget och Akademibokhandeln. På väg till bussen kikade jag in hos Sländan och såg att där skulle vara några olika kurser i höst. Efter en snabb titt i almanackan kunde jag konstatera att jag kunde anmäla mig till kursen i virkade kärleksknutor. Det ska bli skoj!

1 kommentar:

Monica Hansen sa...

Det är så kul att gå på stickcafé, ikväll ska jag en stund på vårt lokala bibliotek, nära och mysigt och så bjuder de på fikat:)