torsdag, november 12, 2009

Den som gapar över mycket.....

Jag hann göra färdigt Stickaprojektet. Men inte hade jag räknat med att det skulle ta sån jädrans lång tid att skriva ihop ett mönster som såg hyfsat ut. Veckohandlat har jag också gjort, men sen.....Piratvantarna upptäckte jag något konstigt på så det var bara att riva upp 10-talet varv och sen se att det var inget fel. KUL!
Tittade lite på DVDn "Den siste kejsaren" som jag började på igår...och ser då att någon sitter och stickar på MissMarpleVis....Ja visst ja, den skulle jag också titta på idag.....Bara att stänga av DVDn. Nu blev det inget stickat eftersom jag tidigare under dagen hade sett några härvor med flerfärgat garn som skulle kunna bli......... Och inte blev det bättre när jag efter kvällsmaten kikade på Hemnet och hittade en trevlig lägenhet i Varberg.........Det tar nästan en timme att kolla runt på planritning och alla bilder, fundera på om den passar oss mm,mm. Så nu har jag köpt tågbiljett och bokat in mig på visning........

3 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Spännande med lägenheten.
Må väl
Eva.

Soili sa...

Ler igenkännande när jag läset det du skrivit,Det Piratvanten råkade ut för....har hänt här också....och det där med härvor som väntar på att få bli något annat en en härva.
Spännande med lägenhetstankar.Hoppas att du hittar något trevligt.
Ha en bar dag.

Monica Hansen sa...

Den siste Kejsaren är bra:) Du är duktig!