tisdag, november 17, 2009

Skaparglädje, Möbiuskurs och lite annat


Jag lockades att gå med i Skaparglädje och idag kom mina 2 böcker+bonusgarn med mönster. En bok till måste jag köpa under mitt första år, men det ska väl inte vara så svårt????

Den 1 dec. ska jag lära mig att lägga upp/sticka Möbius. Det är hos Helylle i Kristianstad. Jag har tänkt så många gånger att jag ska försöka, men mer har det inte blivit. Så det ska bli skoj!

Julklappstillverkningen fortsätter, har nu lagt upp till små grytlappar, passar till en leksaksspis. Perfekt som buss-stickning. Emilias kofta har fått ett antal varv till under dagen.
Men mest har jag försökt att plocka bort en del spår från min MP3spelare och lägga in en ny ljudbok. Och nu har eländet hängt sig, så jag kommer inte vidare......Den får vara igång tills laddningen är slut!!!!
På torsdag reser jag till Varberg igen....en ny lägenhet att titta på......och mer seriöst denna gång. Jag hinner titta in i några affärer för att inhandla julklappar/födelsedagspresenter på em. och innan det är dags att ta sig till stationen tänkte jag äta en bit mat på stan.......Men var???Tja det löser sig.
Och sen hoppas jag att det fungerar med tåget så att jag kommer hem i rätt tid!
Jag vet nu vem min Hemliga Kompis är! Det ska bli skoj att försöka skämma bort henne, men inte blir det lätt!

2 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Ny fin layout:)

Kerstin sa...

Varför Varberg? ;-)

Men det är ju bra att vi håller på att dra igång ett sticknät i Halland då...

Kerstin
moonbetweenmyfingertips.blogspot.com