söndag, augusti 08, 2010

Det har varit för varmt
Mina Sverigesockar blev inte klara under EM, men redan på måndagen (2/8) kunde jag prova dem. Sköna och passar perfekt. De ska jag ha på mig när jag sitter i TV-soffan och tittar på Finnkampen.
Den 4 augusti stickade jag tillsammans med Pia T. i Malmö och på torsdagen reste Christina och jag till Simrishamn (Sommarkortet är en härlig uppfinning!). Vi åt lunch på Röken. Som vanligt käkade jag simrisburgare, fast jag blev nästan avundsjuk när C. berömde sin matjessill som den godaste hon ätit!

Den 5 augusti 2008 hittade jag mitt första bilnummer (001). Det var barnbarnen som utmanade mig i slutet av juli 2008. Och den 5 augusti 2010 hade jag kommit så långt som till 157...........

Så här långt har jag kommit på sjalen i Tant Koftas "Nyponrosgarn" som jag fick i mitt Mixa&Matcha paket. Underbart garn att sticka i och hennes mönster är lätt att memorera.

Det har inte blivit så mycket stickat eftersom det har varit alldeles för varmt! 27-28 grader i skuggan i veckan mot 17 i regnet idag.
Tror att jag ska lägga upp till lite dock-kläder idag eftersom äldsta barnbarnet gärna vill ha lite sådant. Hon fyller år den 25 augusti så det är dags att starta nu!

2 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sa...

Smarte strømper du har lavet.

Garnhumlan sa...

Jag har gett mej in på samma vansinniga projekt. Letat i snart två år och är på 196. Ibland bestämmer jag mej för att sluta upp med dumheterna men då hittar jag nästa siffra.