onsdag, december 15, 2010

Det tar sig med lägenheten

I vardagsrummet har vi nu både min sköna fåtölj med fotpall och vår soffa. Tills vidare har vi vårt campingbord som soffbord. Fungerar bra när man vill titta på TV och behöver ställa något ifrån sig. Vi har också hunnit sätta upp julgardiner.
I det som ska bli "hobbyrum" har vi också satt upp en julgardin(denna är medflyttad från Lund) och vår julstjärna i näver. På andra sidan fönstret har vi en stor inglasad balkong som nu under ombyggnadstiden fungerar som förvaringsrum. Därav de vita dörrarna. 

I köket har vi fått handtag på samtliga skåp och börjat plocka in grejor. Men det tar tid att få allt på rätt plats. Vårt köksbord kom igår och fungerar jättebra. Här står vår gamla adventsljusstake med värmeljus(! det har vi aldrig haft tidigare) och en nyinköpt amaryllis. En amaryllis måste jag ha till jul. Vi hinner inte bli färdiginflyttade tills dess......men vi kan bo här även om inte duschen och vasken på toa fungerar. En hel del hyllor ska också på plats i de nya skåpen och en del "byggarbeten" återstår. Men det kan vi klara av under det nya året.

1 kommentar:

Anita sa...

Skönt att Ni börjar komma på plats!
God Jul!! önskar Anita på Gotland