fredag, september 29, 2006

Hänt i veckan

Onsdag - torsdag var jag på lägerskola utanför Höör. Tidigt på torsdagsmorgonen utmanades jag i Skip-Bo. Medan min motspelare funderade hann jag sticka några maskor på arbetet som skymtar i bakgrunden.Detta ska så småningom bli en babykofta. Mitt 6:e barnbarn väntas i slutet av april. Lite tidigt kanske att börja, men det var ett lagom arbete att ha med på lägerskolan.

Den här boken köpte jag billigt på Tradera.Och den här kom i brevlådan idag. Har ännu inte hunnit bläddra i den.


Det här garnet köpte jag från Tyskland. Det "bruna" ska bli ett par sockar med hjälp av en tysk KAL. Sen finns det både vanligt sockgarn ocdh bambugarn.Och mer blir det eftersom jag har en liten(??!!!)varukorg ståendes hos Marianne,som fylls på då ochdå.

2 kommentarer:

Bim sa...

Oj, vilken härlig låda med garn, suck... Längtar efter en sådan snart, hihihi... bara plånboken är på min sida då också, :p
Hm, har du hämtat dig från lägerveckan än??? Hrm, det där - vad det nu heter, scrabbel eller något - spelar ungarna... De har letat efter det här ner hos oss, dvs Värmland, men har inte hittat det... Hm, undrar om hon hittade det - dam modell 19 - i Haparanda... Tydligen spelas det mycket i Kiruna/Karesuando/Kuttainen... Så, då borde det ju finns där också, kanske... ;)
Hur går det med tröjan till barnbarnet... nyfiken på hur den växer fram... Oki, du har tid på dig än, ;) Själv hoppas jag det dröjer ett tag med barnbarn - räcker med valparna, ;). Hm, lovad nya bilder på dem ikväll när hon har sovit klart (jobbat inatt!). Hrm, hon som väl är den som gifter sig snarast av damerna... frågan är när, :p
Må så gott... värmländskan på bloggtur igen... kramis och sticka lugnt...
Sjöbackas blogg

Bim sa...

Pip!
Hoppas att det är ok med dator osv snart. Lite tomt här ute på bloggen nu för tiden. Vet att du gör både det ena och det andra... Nyfiken på vad som kommit ur dina händer på sista tiden... För inte har väl startitis drabbat dig inte... hrm, bara mig som allt elände drabbar, jajaja... jag bär det med högt huvud, ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och hoppas att din helg varit toppen på alla vis...
Sjöbackas blogg