måndag, mars 31, 2008

Äntligen börjar ALLSVENSKAN

jaja........ jag vet.....de första matcherna gick i går. Men idag ger sig HÅJEFF (laget i mitt hjärta= Helsingborgs IF) in i leken. Jag kommer att sitta framför datorn och lyssna på webbradion med stickningen i högsta hugg. Det blir ingen speciell fotbollsstickning utan jag kommer framöver att ta tag i det som behövs göras färdigt först. (tror jag)
Vädret har varit underbart idag. Passade på att tvätta fönsterna i vardagsrummet och byta ut (jul)gardinerna. Konstigt så ljust det blev! Igår tog maken hand om fönstren i köket. Sen finns resten av fönstren på övervåningen och de ser man ju inte så ofta.(hi,hi).
Jag har också passat på att sitta och njuta på altanen en stund med min stickning. En härlig årstid väntar framöver.

Webbradion fungerade naturligtvis inte, så det blev att läsa innantill på HIFs eventsida. Det är inte så lätt att flytta blicken från mönsterstickning till datorn och tillbaks igen osv. osv.Jag hade bestämt mig för att sticka på SuperKarla och jag stickade den 8:e fyrkanten färdig.

2 kommentarer:

Boel sa...

Måste vara kul att ha ett favoritlag så där. Jag har inget mer vissa lag som jag absolut inte gillar.

Må så gott!
Boel

Kerstin sa...

Härhemma håller man och barn på Halmstad BK, så jag måste ju heja på Kalmar FF..... (Min man kommer från Halmstad och jag från Kalmar. Såklart.) Jag bänkade mig vid radions P4 igår.