måndag, augusti 25, 2008

Julimuddar och mer

Julimuddarna stickade jag klart efter OS. De är lättstickade och mysiga. Jag använde "Traderagarnet" och av det gick det åt 20 gram. Om jag stickar ett par till använder jag nog Derops alpacka eller Indiecita. Nu stickar jag mest för att prova mig fram. Augustimönstret tänkte jag inte sticka, men jag funderar på att sticka dem ändå.....verkar vara en utmaning. Sen har ju Visalisas muddar utsetts till septembers utmaning. Och de har länge legat på min hemliga att-göra-lista.
Har också hunnit med att virka ett underlägg (blir det två så blir det grytlappar) av 60 gram bomullsgarn från lagret.Nu ska jag ta tag i mina WIPs som bl.a. är Augustisockarna, Juno Regina, "godis"-halsduk. Dessutom har jag en sjal på G till en god vän som just fyllt 60 år. Och nu börjar barnens/barnbarnens önskningar att ramla in. Allt hinner inte bli färdigt till jul, men som tur är fyller någon år i jan. Men det är kul att de vill ha mina hemstickade tröjor mm.

2 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Du fortsätter med din Juno, jag tror att min får somna in och vänta på ett bättre liv, den var inte rolig att sticka och mit garnval gjorde den väldigt ful, ska bli skojatt se vad du får för resultat.
Livet går vidare efter Os, tur att vi har lite Finnkamp att roa oss med i helgen.
Eva.

Fríða sa...

hej Eva!
jag har svarat på din utmaning.
hälsningar från Island
Frida