söndag, december 28, 2008

I Tvååker och Lindome

Man vet att man befinner sig i Tvååker när man ser nåt sånt här. Yngsta dottern med familj bor där och det blev vårt första stopp på resan norrut.


Vi hade naturligtvis med oss julklappar. Jag hade med mig Linus-koftan till Ella och den passade bra. Nu ska jag fixa knappar och sen kommer den per post.Walle fick bl.a. en kul bok ("Hitta Hugo") och det var skoj att leta efter olika saker på bilderna. Visst ser mormor stolt ut där hon sitter brevid barnbarnen!Det var trångt på tåget mellan Varberg och Mölndal och inte blev det bättre med våra stora resväskor. Men vi kom både på och av vid rätt station. Rasmus och Noel fick bl.a. en låda som innehöll diverse pysselgrejor. Rasmus verkade lika nöjd med sina GAIS-grjor som Noel med sin kofta (30 g strumpgarn) till dockan. Mitt i natten hade jag stickat färdigt äldsta dotterns halsduk.(Började på den när vi kom fram till Lindome.)


Innan vi skulle resa hem idag hann vi lära Rasmus de viktigaste Skipbo-reglerna. Fast det skulle vi nog inte gjort........Hann vann både över mig och morfar! Men vi skyller på att vi inte är vana med att bara spela med 5 kort i högen!(Ska vara 30)2 kommentarer:

Lill sa...

Hej! Hajade till när jag surfar runt o hittade Tvååker..
Här bor jag också.
God fortsättning på dej!

Malmis sa...

kul med lite bilder!