torsdag, juni 11, 2009

VM-kval och annat i Göteborg
Trots att inte Henke var med var det skoj att se matchen Sverige-Malta. Jag satt på klackens familjeläktare och det var helt fantastiskt att följa hejaklacksledaren. Ibland tittade jag mer på honom än på matchen! På vägen till Ullevi såg jag en del supportrar ta sig dit med hjälp av Paddan.......Och efter matchen var jag ju tvungen att ta en bild på den fina HIF-flaggan.
Resultatet (4-0) gjorde att jag vann i familjens tips.
Den här fina vägen (Ågången) gick jag till hotellet från Ullevi. Och med hjälp av spårvagnarna (och det dåliga vädret) besökte jag en del garnaffärer och handlade (alldeles för mycket) naturligtvis garn. 950 gram närmare bestämt. På bilden syns (delvis) Karisma (2x50 gram vitt och 2x50 gram svart), en magnettavla från Knitpro och 100 gram Merino till en sjal. Allt inköpt hos DeisyDesign. Jag köpte också 350 gram bamboblandning till min buttercup och på rea 2 nystan Regiagarn hos Carina. (Jag var tvungen att erkänna att jag fortfarande inte hade stickat HejaSverige-mössan.) På Drottninggatan (Broderi&Garn) lockade man med rea på Regiagarn. 25 kr/nysta. Jag begriper inte hur men 4 nystan fick jag betala för.......
Nu måste jag sticka färdigt påbörjade arbeten så att garnlagret verkligen minskar.

2 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Låter som en härlig dag i stan:)

Anonym sa...

Inget fel på garnlager. Själv har jag ett ganska ordentligt, ibland tar jag fram det och tänker på allt fint det skall bli någon gång i framtiden. Dessutom är det svårt att låta bli att handla garn när man hittar något speciellt eller något fint på rea.