lördag, juli 04, 2009

Dagens resa


Efter att ha besökt Loppisen på Esplanaden (och inköp av fisk) beslöt vi oss för en tripp till Helsingborg för att ta ett svalkande dopp i Öresund. Det här kryssningsfartyget gör strandhugg i "Sundets Pärla", tur att det ligger på redden eftersom det finns 14 fall av svininfluensa ombord. Brevid denna farkost ser färjorna små ut!

Vi stannade som vanligt vid Tropical Beach, som nu firar 10-år. Det var meningen att det bara skulle vara bad under utställningen 1999, men blev så populärt att det fick vara kvar. TUR!!!! En lagom promenad från Knutpunkten. Vi stannade en timme och hann tillbaka på samma sommarresa!! Så det blev en billig tur.

Igår hittade vi ½ liter Strohrom (oöppnad) i "barskåpet". Undras hur länge den har stått där......Så vi passade på att starta upp en Rhumtopf. Än så länge är där bara jordgubbar, men snart plockar vi i lite körsbär och svarta vinbär. Sen lär det bli lite nektariner och några goda äpplen också. Lagom till jul är den färdig att avnjutas......

1 kommentar:

Marie sa...

Går ofta in och läser om dina resor, stickningar osv. Ser så härligt ut med dessa resor osv. Hoppas att du får göra många småresor i sommar.