måndag, oktober 26, 2009

Lokalföreningsträff i Örebro 24-25 oktoberTräffen började med en bussutflykt till Granhammar där Karin berättade om "hur det började". Vi fick smaka på jättegod hemgjord ost, klämma på deras eget garn och även färga själv samt höra "Kraka" berätta om sina mönster. Jag köpte inget av dessa utan 2 härvor Hecho, Crazy Zauberball till vantar (inspirerad av Eva i Halmstad) och 2 härvor Jitterbugg som ska bli en halsduk till Noel. Hoppas att han uppskattar detta lyxgarn!När vi kommit tillbaka till Örebro var det dags för information och diskussion om olika frågor.
På söndagen fortsatte"förhandlingarna" med ett avbrott för Workshop där Pamela och Malin visade att man kunde sticka med annat än garn........Träffen avslutades på eftermiddagen och efter en fika tillsammans med några andra deltagare var det dags att ta tåget tillbaka till Lund. Tack Sticka Té för en trevlig träff!


På fredagen hann jag med lite seighseeing. Örebro slott, 2 garnaffärer, 1 bokhandel och Najs prajs som hade "allt" inom CD och DVD. Vad jag handlade syns på bilden tv.

Inga kommentarer: