måndag, maj 24, 2010

Lund-Varberg, lördag-måndag

På lördagen kom yngsta dottern med familj för att kika lite på karnevalen. Som förrätt till det grillade åt vi havskräftor. Mums!!!

Tidigare på eftermiddagen hade jag jublat åt HIF:s seger över HBK.På söndagen körde vi upp till Varberg där äldsta dottern med familj mötte upp för att kika på vår lägenhet. Och yngsta dottern improviserade grillparty hos sig. Eftersom det blåste rejält åt vi inomhus.
Måndagen började vi hos styrelsen för HSB-föreningen för att få lite tips om hantverkare och annat viktigt. Så nu ska vi på allvar fundera över badrum, kök, golv, tapeter........så att vi kan flytta in. Vi vill ju kunna utnyttja lägenheten under sommaren även om den inte är klar.

När vi kom hem till Lund väntade detta härliga paket i disktrasebytet på mig! Tre olika mönster, tre olika garn och alla tre trasorna lika fina! Mumsig choklad låg också i paketet liksom strumpstickor nr. 5 till majvantarna (Vackra vantar som värmer).
Tusen tack Lotta

2 kommentarer:

Anette sa...

Vilka fina disktrasor! Helst den i mitten skulle jag vilja veta hur den är stickad. Dessutom är den i min favoritfärg. det var verkligen ett superfint paket:)

Call design sa...

Härliga disktrasor!
Ser fram mot att du blir halläning för det gör det lättare att träffas lite oftare!